Bug #16411

Repo Discovery returns blank entry for base repo

Added by Brad Buckingham about 1 year ago. Updated 10 months ago.

Status:New
Priority:Normal
Assigned To:Thomas McKay
Category:Repositories
Target version:Team Tom - backlog
Difficulty: Pull request:
Bugzilla link:1100290
Story points-
Velocity based estimate-
ReleaseKatello BacklogRelease relationshipAuto

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1100290

Description of problem:
When I try to run "Yum Repo Discovery" on:
http://download.lab.bos.redhat.com/released/RHEL-7/7.0-Beta-1/Server/x86_64/os/
http://download.lab.bos.redhat.com/released/RHEL-6/6.5/Server/x86_64/os/
The base repo entry is blank.
Steps to Reproduce:
1. Login to the Sat6 Server.
2. Go to Content > Products > Repo Discovery
3.a Add http://download.lab.bos.redhat.com/released/RHEL-7/7.0-Beta-1/Server/x86_64/os/ in the input field.
OR
3.b Change repo url to http://download.lab.bos.redhat.com/released/RHEL-7/7.0-Beta-1/Server/x86_64/os
OR
3.c Change repo url to http://download.lab.bos.redhat.com/released/RHEL-7/7.0-Beta-1/Server/x86_64/
4. Click "Discover.
Actual results:
RESULT.a This will result in the base repo being blank.
RESULT.b This will result in a "/"
RESULT.c This will result in /os
Expected results:
Search results should consistently show a label.

History

#1 Updated by Eric Helms about 1 year ago

  • Subject changed from Repo Discovery returns blank entry for base repo to Repo Discovery returns blank entry for base repo
  • Release set to Katello Backlog

#2 Updated by Thomas McKay 10 months ago

  • Target version set to Team Tom - backlog

#3 Updated by Thomas McKay 10 months ago

  • Assigned To changed from Mike McCune to Thomas McKay

Also available in: Atom PDF