Bug #19738

WebUI LifeCycle Environment/Content View/Content Source don't always match actual values

Added by Josh Pavel 12 months ago. Updated 2 months ago.

Status:Rejected
Priority:Normal
Assigned To:Partha Aji
Category:Web UI
Target version:Team Brad - Iteration 27
Difficulty: Pull request:
Bugzilla link: Found in Katello release:
Story points-
Velocity based estimate-
ReleaseKatello Recycle BinRelease relationshipAuto

Description

This isn't true on every host, but it is true on a few hosts that connect to different smart-proxies. I'm not sure what is a common thread for the hosts.

"Edit" an affected host
What is displayed (In this example):
Lifecycle Environment: Library
Content View: NTG6 Elasticsearch
Content source: Azure NTG6 East US 2

Correct the values (In this example):
Lifecycle Environment: Test
  • At this point, content view refreshes to "NTG6 Elasticsearch", but if you do not re-select it explicitly, the change gets lost
    Content Source: MTL DMZ
Submit.
  • At this point, if you did not explicitly select a content view, the page gives an error that "Content View" can't be blank, even though it is populated.

The selected values appear to be correctly set if you view the host as a "Content Host", but if you go back into the host again, the original values are displayed.

Even when the "Host" displays different information from "Content Host", if you search for "lifecycle_environment = Library", this host does not display.

Screen Shot 2017-06-01 at 9.14.45 AM.png (98 KB) Preview Josh Pavel, 06/01/2017 09:28 AM

Screen Shot 2017-06-01 at 9.17.54 AM.png (145 KB) Preview Josh Pavel, 06/01/2017 09:29 AM

Screen Shot 2017-06-01 at 9.18.27 AM.png (100 KB) Preview Josh Pavel, 06/01/2017 09:29 AM

Screen Shot 2017-06-01 at 9.30.27 AM.png (39.4 KB) Preview Josh Pavel, 06/01/2017 09:30 AM

Screen%20shot%202017-06-01%20at%209.14.45%20am Screen%20shot%202017-06-01%20at%209.17.54%20am Screen%20shot%202017-06-01%20at%209.18.27%20am Screen%20shot%202017-06-01%20at%209.30.27%20am

Related issues

Duplicates Katello - Bug #22357: "Content Source" not updated in the UI Closed 01/22/2018

History

#1 Updated by Eric Helms 12 months ago

  • Release set to Katello 3.4.2

#2 Updated by Justin Sherrill 11 months ago

  • Release changed from Katello 3.4.2 to Katello 3.4.3

#3 Updated by Justin Sherrill 11 months ago

  • Assigned To set to Partha Aji

#4 Updated by Justin Sherrill 10 months ago

  • Release changed from Katello 3.4.3 to Katello 3.4.4

#5 Updated by Eric Helms 10 months ago

  • Release changed from Katello 3.4.4 to Katello 3.4.5

#6 Updated by Eric Helms 10 months ago

  • Release changed from Katello 3.4.5 to Katello Backlog

#7 Updated by Eric Helms 10 months ago

  • Assigned To changed from Partha Aji to Justin Sherrill
  • Release changed from Katello Backlog to Katello 3.5.0

#8 Updated by Andrew Kofink 8 months ago

  • Assigned To changed from Justin Sherrill to Partha Aji

#9 Updated by Justin Sherrill 6 months ago

  • Target version set to Team Brad - Iteration 23

#10 Updated by Brad Buckingham 6 months ago

  • Target version changed from Team Brad - Iteration 23 to Team Brad - Iteration 24

#11 Updated by Brad Buckingham 5 months ago

  • Target version changed from Team Brad - Iteration 24 to Team Brad - Iteration 25

#12 Updated by Brad Buckingham 5 months ago

  • Target version changed from Team Brad - Iteration 25 to Team Brad - Iteration 26

#13 Updated by Brad Buckingham 4 months ago

  • Target version changed from Team Brad - Iteration 26 to Team Brad - Iteration 27

#14 Updated by Andrew Kofink 4 months ago

  • Release deleted (Katello 3.5.0)

#15 Updated by John Mitsch 3 months ago

  • Duplicates Bug #22357: "Content Source" not updated in the UI added

#16 Updated by Andrew Kofink 2 months ago

  • Status changed from New to Closed

If anyone sees this issue, please feel free to reopen with relevant logs.

#17 Updated by Justin Sherrill 2 months ago

  • Release set to Katello Recycle Bin
  • Status changed from Closed to Rejected

Also available in: Atom PDF