Project

General

Profile

Bug #10786

Content Dashboard -> Setting button doesnt work

Added by Walden Raines over 6 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Web UI
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1225949
Description of problem:
Content Dashboard -> Setting button doesnt work

Version-Release number of selected component (if applicable):
Sat 6.1 GA Snap 6

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate to Monitor > Content Dashboard
2. Click on the Settings button for any of the below widgets:
Latest Notifications
- Content Views Overview
- Sync Overview
- Host Colletions
- Errata view

Actual results:
Clicking on Settings button didn't do anything

Expected results:
Settings buttons should work

Additional info:

Associated revisions

Revision e62b1180 (diff)
Added by Walden Raines over 6 years ago

Fixes #10786: remove content dashboard settings button, BZ 1225949.

Remove unused settings button from content dashboard.

http://projects.theforeman.org/issues/10786
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1225949

Revision 2950f057
Added by Walden Raines over 6 years ago

Merge pull request #5292 from waldenraines/10786

Fixes #10786: remove content dashboard settings button, BZ 1225949.

History

#1 Updated by The Foreman Bot over 6 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/5292 added
  • Pull request deleted ()

#2 Updated by Eric Helms over 6 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 31
  • Triaged changed from No to Yes

#3 Updated by Walden Raines over 6 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF