Project

General

Profile

Feature #13271

Error for non-existent attribute value while adding matcher.

Added by Jitendra Yejare almost 6 years ago. Updated almost 6 years ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Parameters
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1299789
Description of problem:
Currently If we are trying to add matcher for 'non existing attribute' in Smart Class Parameter/Smart Variables it raises as error 'Match <attribute_name> = <value> does not match an existing <attribute_name> ' and this is only applicable when attributes are FQDN/HostGroup. It seems this doesn't work / not added for other attributes such as OS, domain etc.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create a matcher for non existing attribute(other than FQDN, HostGroup) for smart class parameter / variable other.
2. Attempt to submit.

Actual results:
No Error raised for Attribute not existing in satellite.

Expected results:
Error should be raised for non existence of attribute and for all the attributes.

Additional info:

History

#1 Updated by Dominic Cleal almost 6 years ago

  • Subject changed from Error for Non Existing attribute while adding Matcher. to Error for non-existent attribute value while adding matcher.
  • Category set to Parameters

Specifically the attribute value it sounds like, not non-existing attributes.

Also available in: Atom PDF