Project

General

Profile

Bug #15803

Opening Red Hat Repositories link without an uploaded manifest provides the user with a dead link

Added by Partha Aji almost 3 years ago. Updated 11 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Repositories
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1357893
Description of problem:

When the manifest has not yet been uploaded, Satellite is smart enough to inform the user about it.
It even gives a "click here" link to rectify the situation, but unfortunately it is a dead link.

Version-Release number of selected component (if applicable):
satellite-6.2.0-20.1.el7sat.noarch

How reproducible:
Everytime

Steps to Reproduce:
1. Do not upload a manifest
2. Click Content -> Red Hat Repositories
3. Click on "here" hyperlink

Actual results:

First the message with the hyperlink appears:

Enable Red Hat Repositories
No Red Hat products currently exist, please import a manifest here to receive Red Hat content.

A blank page is opened. (https://SATELLITE_HOST_URL/subscriptions)

Expected results:

This page should be the target:

https://SATELLITE_HOST_URL/subscriptions/manifest/import


Related issues

Has duplicate Katello - Bug #16069: Strange behaviour on "Red Hat Subscription" tab.Duplicate2016-08-11
Blocks Katello - Tracker #15825: Sprint 1 : Content-FocusedNew2016-07-24

Associated revisions

Revision c7eb8c52 (diff)
Added by David Davis almost 3 years ago

Fixes #15803 - Fixing broken erb links (#6204)

History

#1 Updated by The Foreman Bot almost 3 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/6204 added

#2 Updated by Brad Buckingham almost 3 years ago

#3 Updated by Anonymous almost 3 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

#4 Updated by Justin Sherrill almost 3 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 162

#5 Updated by Walden Raines almost 3 years ago

  • Has duplicate Bug #16069: Strange behaviour on "Red Hat Subscription" tab. added

Also available in: Atom PDF