Project

General

Profile

Bug #16572

Role with taxonomy with mismatches won't save

Added by Daniel Lobato Garcia almost 5 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Duplicate
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Organizations and Locations
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Currently creating/editing/cloning a role that has mismatches on one of its taxonomies won't allow it to save.
However, it doesn't even show an error about what is going on.
It should at least point you to the mismatches resolution or tell you what happened.


Related issues

Related to Foreman - Feature #7806: As a user, I would like roles to associate roles with organizations.Closed2014-10-03

History

#1 Updated by Dominic Cleal almost 5 years ago

  • Related to Feature #7806: As a user, I would like roles to associate roles with organizations. added

#2 Updated by Marek Hulán almost 5 years ago

What mismatch do you mean? Role and filters having different taxonomies? Doesn't the sync callback fix it?

#3 Updated by Daniel Lobato Garcia almost 5 years ago

Not that kind of mismatch, just regular 'mismatches' that you can find in the organizations 'mismatches report'. Like when you edit an existing organization, save it, and then it complains it has some host with a subnet/proxy/whatever that's not in the organization. These failures don't have anything to do with roles but if you associate a role with a taxonomy with such mismatches, it will fail w/o errors on the UI.

#4 Updated by Marek Hulán almost 5 years ago

thanks, I understand now

#5 Updated by Marek Hulán almost 4 years ago

  • Status changed from New to Duplicate

I believe this has been fixed by #18855

Also available in: Atom PDF