Project

General

Profile

Bug #17791

Tab with RPMS could display some progress indicator when loading its content

Added by Walden Raines over 2 years ago. Updated 12 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Web UI
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Pull request:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1314287
Description of problem:
There is no progress indicator when waiting for TAB RPMS to be loaded.

Version-Release number of selected component (if applicable):

Red Hat Enterprise Linux Server release 6.8 Beta (Santiago)
----------------------------
satellite_fqdn ibm-x3650m4-02-vm-01.lab.eng.bos.redhat.com
server type Red Hat Subscription Management
subscription management server 2.2.0.83-Unknown
subscription management rules 5.16
subscription-manager 1.14.10-1.el6
python-rhsm 1.14.3-1.el6
---------------------------- ----------------------------
Product 201.pem
---------------------------- ----------------------------
Entitlement 6328812112710179753.pem
---------------------------- ----------------------------
: katello-2.2.0.18-1.el6_6sat.noarch
: foreman-1.7.2.53-1.el6_6sat.noarch

Steps to Reproduce:

Open URL $satellite_fqdn
Click Link Content/Red Hat Repositories
Page Should contain TAB "RPMS"
Content of TAB "RPMS" should contain some progress indicator

Actual results:

There is no progress icon when loading RPMS content.

Expected results:

Additional info:

This is not a bug. 
But it could be friendlier for me (as customer) to see that something is working.

History

#1 Updated by Justin Sherrill over 2 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 114

Also available in: Atom PDF