Project

General

Profile

Bug #18782

OpenSSL error during promoting to environment

Added by Aleksey Molchanov about 5 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Rejected
Priority:
Normal
Category:
Installer
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:
Red Hat JIRA:

Description

When trying to promote content view's version to new environment I got OpenSSL error:

Actions::Katello::ContentView::PromoteToEnvironment (error)

Input:

---
history_id: 102
environment_id: 2
user_id: 4
environment_name: TEST
content_view_id: 13
current_user_id: 4

Output:

--- {}

Error:

OpenSSL::SSL::SSLError

SSL_connect returned=1 errno=0 state=SSLv2/v3 read server hello A: unknown protocol

Traceback

History

#1 Updated by Aleksey Molchanov about 5 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) changed from 226 to 227

#2 Updated by Dominic Cleal about 5 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) deleted (227)

#3 Updated by Justin Sherrill about 5 years ago

  • Category set to Installer

Is this on 3.3.0? Are you using custom certs? Does this seem like the issue: http://projects.theforeman.org/issues/18730 (ignoring upgrades)?

#4 Updated by Eric Helms about 5 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 166

#5 Updated by Justin Sherrill about 5 years ago

  • Status changed from New to Rejected
  • Assignee set to Justin Sherrill

Closing due a lack of response. Feel free to reopen if you'd like to continue troubleshooting. Thanks!

Also available in: Atom PDF