Project

General

Profile

Bug #18927

API : get host by environment incorrect results

Added by Emerik NICOLE over 1 year ago. Updated 3 months ago.

Status:
New
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
API
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Pull request:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Request API to list node by environment give incorrect results.

All nodes are listed for all environments.

Found in version 1.7.1 too.

Requested url : https://foremanserver/api/v2/environments/1/hosts
not list only nodes from production environment

History

#1 Updated by Marek Hulán over 1 year ago

  • Priority changed from High to Normal

#2 Updated by Amit Karsale over 1 year ago

  • Assignee set to Amit Karsale
  • Target version set to 177

#3 Updated by Swapnil Abnave over 1 year ago

  • Target version changed from 177 to 1.17.0-RC1

#4 Updated by Amit Karsale about 1 year ago

Emerik are you using foreman version 1.7 or 1.14. I am having foreman version 1.14 and I cant reproduce the issue. Kindly confirm please.

#5 Updated by Amit Karsale about 1 year ago

  • Target version changed from 1.17.0-RC1 to 216

#6 Updated by Kavita Gaikwad 12 months ago

  • Target version changed from 216 to 1.15.6

#7 Updated by Emerik NICOLE 12 months ago

I'm using foreman 1.14.1 effectivly i cant reproduce this issue now. did i need some glasses ? may be.

I think this can be closed

#8 Updated by Tomer Brisker 3 months ago

  • Target version deleted (1.15.6)

Also available in: Atom PDF