Project

General

Profile

Bug #20578

Content hosts search in UI for `subscription_status = valid` does not shows valid hosts

Added by Brad Buckingham almost 5 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Rejected
Priority:
Normal
Category:
Hosts
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:
Red Hat JIRA:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1478090

Description of problem:
Content hosts search in UI for `subscription_status = valid` does not shows valid hosts

Version-Release number of selected component (if applicable):
  • candlepin-2.0.37-1.el7.noarch
  • candlepin-selinux-2.0.37-1.el7.noarch
  • foreman-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-cli-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-compute-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-debug-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-discovery-image-3.1.1-22.el7sat.noarch
  • foreman-ec2-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-gce-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-installer-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-installer-katello-3.4.1.3-1.el7sat.noarch
  • foreman-libvirt-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-openstack-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-ovirt-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-postgresql-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-proxy-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-rackspace-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-selinux-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • foreman-vmware-1.15.2-1.el7sat.noarch
  • katello-3.4.2-1.el7sat.noarch
  • katello-ca-consumer-sat-r220-02.lab.eng.rdu2.redhat.com-1.0-4.noarch
  • katello-certs-tools-2.4.0-1.el7sat.noarch
  • katello-client-bootstrap-1.4.0-1.el7sat.noarch
  • katello-common-3.4.2-1.el7sat.noarch
  • katello-debug-3.4.2-1.el7sat.noarch
  • katello-default-ca-1.0-1.noarch
  • katello-installer-base-3.4.1.3-1.el7sat.noarch
  • katello-selinux-3.0.2-1.el7sat.noarch
  • katello-server-ca-1.0-1.noarch
  • katello-service-3.4.2-1.el7sat.noarch
  • openldap-2.4.40-13.el7.x86_64
  • pulp-client-1.0-1.noarch
  • pulp-docker-plugins-2.3.0-1.el7sat.noarch
  • pulp-katello-1.0.2-1.el7sat.noarch
  • pulp-ostree-plugins-1.2.1-1.el7sat.noarch
  • pulp-puppet-plugins-2.12.2-1.el7sat.noarch
  • pulp-puppet-tools-2.12.2-1.el7sat.noarch
  • pulp-rpm-plugins-2.12.2-2.el7sat.noarch
  • pulp-selinux-2.12.2-2.el7sat.noarch
  • pulp-server-2.12.2-2.el7sat.noarch
  • python-ldap-2.4.15-2.el7.x86_64
  • tfm-rubygem-ldap_fluff-0.4.6-1.el7sat.noarch
  • tfm-rubygem-net-ldap-0.15.0-1.el7sat.noarch

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Register a content host with a valid subscription
2. Install katello-agent using the subscription
3. Goto Hosts > Content - Hosts
4. search subscription_status = valid

Actual results:
No host displayed

Expected results:
Valid host must be displayed

Additional info:
when search with subscription_status != valid
the host is displayed
we can assume that valid host that we successfully subscribed and used the subscription to install katello-agent is shown as invalid

related bug: https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1406855

History

#1 Updated by Brad Buckingham almost 5 years ago

  • Subject changed from Content hosts search in UI for `subscription_status = valid` does not shows valid hosts to Content hosts search in UI for `subscription_status = valid` does not shows valid hosts
  • Target version set to 208

#2 Updated by Eric Helms almost 5 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 286

#3 Updated by Brad Buckingham almost 5 years ago

  • Status changed from New to Rejected
  • Legacy Backlogs Release (now unused) changed from 286 to 166

The downstream bugzilla was closed as 'not-a-bug'; therefore, closing the upstream issue as well.

Also available in: Atom PDF