Project

General

Profile

Bug #24522

while creating new hosts RHEVM assocation of compute profile doesn't show correct network for the Cluster

Added by Shira Maximov 5 months ago. Updated 4 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Compute resources - oVirt
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1547821

Description of problem:

For a specific RHEVM Compute resource, the correct networks are not showing for a Cluster. If changed the Cluster to an alternative and save, then revert back then able to see the correct network. But when the compute profile is refreshed the same issue occurs .

Version-Release number of selected component (if applicable):

RHEV 3.6
Satellite 6.2.12

How reproducible:

Only at client environment

Actual results:

Compute profile not able to fetch correct information on GUI.

Expected results:

Compute profile should be able to fetch correct information on GUI.

Additional info:

We observed compute resource profile is not working as expected only when worked through GUI.
Able to create a new host correctly when performed manually
hammer DB and API has correct information related to the compute profile
Issue started facing couple of months after upgrade to satellite 6.2.12 when renamed host groups for better housekeeping.

Associated revisions

Revision 34fc7ca7 (diff)
Added by Shira Maximov 4 months ago

Fixes #24522 - Fix selected cluster in ovirt network (#5933)

History

#1 Updated by The Foreman Bot 4 months ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/5933 added

#2 Updated by Shira Maximov 4 months ago

  • Assignee set to Shira Maximov

#3 Updated by Marek Hulán 4 months ago

  • Fixed in Releases 1.20.0 added

#4 Updated by Shira Maximov 4 months ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

Also available in: Atom PDF