Project

General

Profile

Bug #2536

Available locales not populated in production mode

Added by Dominic Cleal about 6 years ago. Updated almost 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
High
Category:
Internationalization
Target version:
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Pull request:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

When running in production mode and after running rake gettext:pack, or using the packages, no locales are listed in the dropdown menu in the user settings, or does setting locale= work.

Associated revisions

Revision 40b31d27 (diff)
Added by Tomáš Strachota almost 6 years ago

fixes #2536 - loading locale .mo files in production mode

- initializer script fixed to look for .mo files
- Makefile updated to place *.mo into /locale/
/LC_MESSAGES
(rake gettext:pack places them there as well)
- *.mo files added to foreman.spec

Revision 39eff78f (diff)
Added by Tomáš Strachota almost 6 years ago

fixes #2536 - loading locale .mo files in production mode

- initializer script fixed to look for .mo files
- Makefile updated to place *.mo into /locale/
/LC_MESSAGES
(rake gettext:pack places them there as well)
- *.mo files added to foreman.spec
(cherry picked from commit 40b31d27c0b45a7bc4d22411cd3dcc3551b3ab0f)

History

#1 Updated by Tomáš Strachota about 6 years ago

  • Assignee set to Tomáš Strachota

#2 Updated by Dominic Cleal almost 6 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing

#3 Updated by Anonymous almost 6 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF