Project

General

Profile

Bug #27395

Missing CentOS Environment Groups when client uses Content View

Added by Matthew Smith over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Content Views
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Hi
I have just realise that when using a content views that have the CentOS repos, 'yum group list hidden' does not display any Environment Groups, it only displays the Groups. Because of this I am unable to 'yum group install "Server with GUI"'.

Is this a bug?

Associated revisions

Revision 909d69a3 (diff)
Added by Ian Ballou over 1 year ago

Fixes #27395 - Missing CentOS env groups in content view versions

History

#1 Updated by John Mitsch over 1 year ago

  • Triaged changed from No to Yes
  • Target version set to Katello Backlog

Hey Matth

#2 Updated by John Mitsch over 1 year ago

  • Target version changed from Katello Backlog to Katello 3.14.0

#3 Updated by Matthew Smith over 1 year ago

John Mitsch wrote:

Hey Matth

Hi John. :)

#4 Updated by Ian Ballou over 1 year ago

  • Assignee set to Ian Ballou

#5 Updated by The Foreman Bot over 1 year ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/8297 added

#6 Updated by The Foreman Bot over 1 year ago

  • Fixed in Releases Katello 3.14.0 added

#7 Updated by Ian Ballou over 1 year ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

#8 Updated by Ian Ballou over 1 year ago

  • Status changed from Closed to New

#9 Updated by Ian Ballou over 1 year ago

  • Status changed from New to Closed

Also available in: Atom PDF