Project

General

Profile

Bug #28468

Misspelling on login page

Added by Shimon Shtein 7 months ago. Updated 7 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Web Interface
Target version:
-

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1777027

Description of problem:
Spoke to Rox and there seems to be misspelling on the login page. The text should read "Log in to your account" and NOT "Log into your account."

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.7.0.3

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Look at login page.
2.
3.

Actual results:
"Log into your account"

Expected results:
"Log in to your account"

Additional info:

Associated revisions

Revision b1e5a1af (diff)
Added by Ron Lavi 7 months ago

Fixes #28468 - Misspelling on login page

History

#1 Updated by The Foreman Bot 7 months ago

  • Assignee set to Ron Lavi
  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/7237 added

#2 Updated by The Foreman Bot 7 months ago

  • Fixed in Releases 2.0.0 added

#3 Updated by Ron Lavi 7 months ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

#4 Updated by The Foreman Bot 7 months ago

  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/7244 added

#5 Updated by The Foreman Bot 7 months ago

  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/7246 added

#6 Updated by Tomer Brisker 7 months ago

  • Fixed in Releases 1.23.2, 1.24.1 added

Also available in: Atom PDF