Project

General

Profile

Bug #29053

Navbar does not get rendered on hitting back button

Added by Ondřej Pražák 5 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Web Interface
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Description of problem:
There is only a white space where navbar should be.

How reproducible:
with katello

Steps to Reproduce:
1. Log into foreman
2. Go to a content-views
3. Drill into the cvv (contentview -> cv-name -> version #)
4. Click back button

Actual results:
White background that you can't exit and stuck in that submenu.

Expected results:
Back stays the same and can access the side menu.

Additional info:
If you hit refresh, it'll bring it back to old state.

no-navbar.png View no-navbar.png 166 KB Ondřej Pražák, 02/18/2020 02:55 PM
No navbar

History

#1 Updated by Ondřej Pražák 5 months ago

  • Subject changed from Navbar does not get rendered on hitting back button to Navbar does not get rendered on hitting back button
  • File no-navbar.png no-navbar.png added

#2 Updated by The Foreman Bot 5 months ago

  • Assignee set to Ondřej Pražák
  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/7450 added

#3 Updated by Tomer Brisker about 2 months ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • Fixed in Releases 1.24.3 added

This was only needed on stable branch, so didn't get autoclosed.

Also available in: Atom PDF