Project

General

Profile

Bug #31603

Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy.

Added by Tomer Brisker 8 months ago. Updated 8 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Settings
Target version:
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1913290

Description of problem: Settings "Content" page disappeared after setting the http-proxy.

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.9 Snap7

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Install new satellite
2. Configure http-proxy.
3. Go to Administrator-->Settings--> Content and select the Default HTTP Proxy.
4. Refresh the page
5- Administrator-->Settings--> Content page get disappeared

Actual results:
Settings content page disappeared.

Expected results:
Settings content page should not be disappeared.

Additional info:


Related issues

Related to Foreman - Bug #32046: Cannot set setting value to empty for settings with selectionClosed

Associated revisions

Revision b145454c (diff)
Added by Ondřej Pražák 8 months ago

Fixes #31603 - Fix setting for HTTP proxy

History

#1 Updated by Tomer Brisker 8 months ago

  • Target version set to 2.3.2

#2 Updated by The Foreman Bot 8 months ago

  • Assignee set to Ondřej Pražák
  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/8245 added

#3 Updated by Tomer Brisker 8 months ago

  • Fixed in Releases 2.3.2, 2.4.0 added

#4 Updated by Ondřej Pražák 8 months ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

#5 Updated by Ondřej Pražák 6 months ago

  • Related to Bug #32046: Cannot set setting value to empty for settings with selection added

Also available in: Atom PDF