Project

General

Profile

Bug #34528

Incorrect puppet module count when a content view is added to the composite content view.

Added by Chris Roberts 4 months ago. Updated 4 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Content Views
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:
Red Hat JIRA:

Description

Description of problem:
Incorrect "puppet module" count when a content view is added to the composite content view.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite 6.8

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Create a content view and add one puppet module in the content view, publish a new version of the content view.
2. Add this content view in a composite content view. Publish a new version of the content view as well.
3. It is showing 0 puppet modules on the Satellite web UI -> Content views -> Select CCV -> content views tab.
4. puppet module is added to the CCV but on a content view list/add page, it is showing 0 puppet modules.

Actual results:
Content view is showing 0 puppet modules.

Expected results:
Content view should list the correct puppet module count.

Additional info:
This is working fine in Satellite 6.7.

History

#1 Updated by The Foreman Bot 4 months ago

  • Status changed from Assigned to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/9985 added

#2 Updated by Samir Jha 4 months ago

  • Triaged changed from No to Yes

#3 Updated by Justin Sherrill 4 months ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

Also available in: Atom PDF