Project

General

Profile

Actions

Bug #35336

closed

New host details UI does not work at all

Added by Jeremy Lenz almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
-
Target version:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=2115822

Description of problem:
The new host UI cannot be loaded, with the error message "Something went wrong" and typescript traceback, see screenshot.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Sat 6.12 snap 5

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate to Hosts -> Host details -> New UI (if not enabled by default)

Actual results:
"Something went wrong"

Expected results:
UI should work

Additional info:

Actions #1

Updated by The Foreman Bot almost 2 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Assignee set to Jeremy Lenz
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/10224 added
Actions #2

Updated by Chris Roberts almost 2 years ago

  • Subject changed from New host details UI does not work at all to New host details UI does not work at all
  • Target version set to Katello 4.6.0
  • Triaged changed from No to Yes
Actions #3

Updated by The Foreman Bot almost 2 years ago

  • Fixed in Releases Katello 4.7.0 added
Actions #4

Updated by Jeremy Lenz almost 2 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
Actions #5

Updated by The Foreman Bot almost 2 years ago

  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/10255 added
Actions

Also available in: Atom PDF