Project

General

Profile

Bug #4133

Testing a connection for compute resources do not provide positive feedback

Added by Dominic Cleal over 5 years ago. Updated about 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Compute resources
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Bugzilla link:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

The compute resource test connection page provides only negative feedback. There is no positive feedback "It works!"

(https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1052298)


Related issues

Related to Foreman - Feature #1595: Test connection when adding/editing compute resource should display success messageClosed2012-05-02

Associated revisions

Revision 7682bbb1 (diff)
Added by Amir Fefer almost 4 years ago

Fixes #4133 - compute resource test connection provides positive feedback

History

#1 Updated by Dominic Cleal over 5 years ago

  • Related to Feature #1595: Test connection when adding/editing compute resource should display success message added

#2 Updated by Dominic Cleal over 5 years ago

#1595 added positive feedback by changing the class of the test connection button to btn-success, but I agree with the bug report that it's not enough - we should show an alert message too IMO.

#3 Updated by David Davis over 4 years ago

  • Bugzilla link set to 1052298

#4 Updated by The Foreman Bot almost 4 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/2798 added
  • Pull request deleted ()

#5 Updated by The Foreman Bot almost 4 years ago

  • Assignee set to Amir Fefer

#6 Updated by Amir Fefer almost 4 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

#7 Updated by Dominic Cleal almost 4 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 71

Also available in: Atom PDF