Project

General

Profile

Bug #5804

enabled_repos uploading does not work

Added by Justin Sherrill over 8 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
High
Category:
-
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:
Red Hat JIRA:

Description

Due to the removal of the v1 systems controller, enabled_repos no longer works.

Associated revisions

Revision ba9f0914 (diff)
Added by Justin Sherrill over 8 years ago

fixes #5804 - moving enabled_repos call to the candlepin proxies controller

and adding back tests

Revision 7677ca39
Added by Justin Sherrill over 8 years ago

Merge pull request #4125 from jlsherrill/enabled_repos

fixes #5804 - moving enabled_repos api to the candlepin proxies controller

History

#1 Updated by Ivan Necas over 8 years ago

Additionally, this causes katello-agent not connecting to the qpid, causing remote execution as well as node synchronization to be broken compeletly

#2 Updated by Justin Sherrill over 8 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Justin Sherrill

#3 Updated by Mike McCune over 8 years ago

  • Target version set to 44
  • Triaged changed from No to Yes

#4 Updated by Justin Sherrill over 8 years ago

  • Status changed from Assigned to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset katello|commit:ba9f09145fe83b37d725332b5e8d1fba0449ee69.

#5 Updated by Eric Helms about 8 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 13

Also available in: Atom PDF