Project

General

Profile

Bug #5953

When creating new Orgs, "label" does not get populated automatically

Added by Brad Buckingham almost 6 years ago. Updated 9 months ago.

Status:
Rejected
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Web UI
Target version:
-
Difficulty:
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1079482
Description of problem:
When user goes to create an org name, the "Label" field does not get populated on the fly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite-6.0.3-RHEL-6-20140319.2

Steps to Reproduce:
1. Administer > Organization > New Organization
2. Begin typing in the name of a new org ("foobar")
3. View results

Actual results:
Label doesn't get autopopulated

Expected results:
Label should get autopopulated.

Additional info:

History

#1 Updated by Brad Buckingham almost 6 years ago

  • Triaged set to Yes

#2 Updated by Eric Helms over 4 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 86

#3 Updated by Eric Helms over 4 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) changed from 86 to 114

#4 Updated by John Mitsch 9 months ago

  • Target version deleted (Katello Backlog)
  • Status changed from New to Rejected

Thanks for reporting this issue. This issue was created over 4 years ago and hasn't seen an update in 1 year. We are closing this in an effort to keep a realistic backlog. Please open up a new issue that includes a link to this issue if you feel this still needs to be addressed. We can then triage the new issue and reassess.

Also available in: Atom PDF