Project

General

Profile

Bug #6738

changing a system's auto-attach to enable should trigger a call to auto-attach

Added by Christine Fouant almost 6 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Category:
Web UI
Target version:
Difficulty:
easy
Triaged:
Yes
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=999122
Currently when a system's auto-attach setting is switch to enabled, it does not trigger a call to candlepin to try auto-attach at that time.

Associated revisions

Revision 367752a7 (diff)
Added by Christine Fouant almost 6 years ago

fixes #6652, #6578, #6738 - Enables setting auto-attach and triggers auto-attach and shows service level, BZ 1113879, BZ 1019227, BZ 999122

Revision 8c6c44b6
Added by Thomas McKay almost 6 years ago

Merge pull request #4444 from cfouant/auto-attach

fixes #6652, #6578, #6738 - Enables setting auto-attach and triggers auto-attach and shows service level, BZ 1113879, BZ 1019227, BZ 999122

History

#1 Updated by The Foreman Bot almost 6 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Target version set to 49
  • Pull request https://github.com/Katello/katello/pull/4444 added
  • Pull request deleted ()

#2 Updated by Eric Helms almost 6 years ago

  • Difficulty set to easy
  • Triaged changed from No to Yes

#3 Updated by Eric Helms almost 6 years ago

  • Target version changed from 49 to 54

#4 Updated by Christine Fouant almost 6 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

#5 Updated by Eric Helms almost 6 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 13

Also available in: Atom PDF