Project

General

Profile

Bug #6934

Validation error on new organization is not displayed in the UI

Added by Brad Buckingham about 5 years ago. Updated about 2 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Category:
Hosts
Target version:
-
Difficulty:
medium
Triaged:
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

From the new organization form, I put in as inputs (after renaming Myorg to My Org):

Name: Myorg
Label: Myorg

When I click 'submit' I get nothing but see Failed to save: Organization Names and labels must be unique across all organizations in the logs.

History

#1 Updated by Eric Helms about 5 years ago

  • Category changed from Web UI to 83
  • Difficulty set to medium
  • Triaged changed from No to Yes

#2 Updated by Eric Helms almost 4 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 86

#3 Updated by Eric Helms over 3 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) changed from 86 to 114

#4 Updated by John Mitsch about 2 months ago

  • Status changed from New to Closed

Thanks for reporting this issue. This issue was created over 4 years ago and hasn't seen an update in 1 year. We are closing this in an effort to keep a realistic backlog. Please open up a new issue that includes a link to this issue if you feel this still needs to be addressed. We can then triage the new issue and reassess.

#5 Updated by Justin Sherrill about 2 months ago

  • Target version deleted (Katello Backlog)

Also available in: Atom PDF