Project

General

Profile

Bug #9452

VMware Compute Resource shouldn't have a capital W

Added by Bryan Kearney almost 7 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Compute resources - VMware
Target version:
Difficulty:
trivial
Triaged:
Bugzilla link:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1186937
Description of problem:
If you try to create a New Compute Resource, we offer the ability to add a VMware system. In the dropdown for Provider though, we have it shown as "VMWare", when if you go to their website, they don't capitalize the W, it's just "VMware".

We should update the string to be "VMware" so that we reflect their name properly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.0.6

Associated revisions

Revision ba2a9e1b (diff)
Added by Tomer Brisker almost 7 years ago

Fixes #9452 - correct capitalization of VMware

History

#1 Updated by Dominic Cleal almost 7 years ago

  • Subject changed from Infrastructure > Compute Resources > New Compute Resource: VMware shouldn't have a capital W to VMware Compute Resource shouldn't have a capital W
  • Category set to Compute resources - VMware
  • Assignee deleted (Ohad Levy)
  • Difficulty set to trivial

#2 Updated by Tomer Brisker almost 7 years ago

  • Status changed from New to Assigned
  • Assignee set to Tomer Brisker

#3 Updated by The Foreman Bot almost 7 years ago

  • Status changed from Assigned to Ready For Testing
  • Pull request https://github.com/theforeman/foreman/pull/2184 added
  • Pull request deleted ()

#4 Updated by Dominic Cleal almost 7 years ago

  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 28

#5 Updated by Anonymous almost 7 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF