General

Profile

Stefan Lasiewski

  • Registered on: 11/22/2013

Issues

Activity

04/04/2019

05:26 PM Website Revision e6010bc0 (theforemanorg): Replace blurb of foreman-users & foreman-dev with blurb about new forums at https://community.theforeman.org (#1339)
Fixes #1252

03/28/2019

07:07 AM Website Revision c48e0efd (theforemanorg): Clarify the language used to describe template-based provisioning without SSH
07:07 AM Website Revision 7da19bdd (theforemanorg): Clarify the language used to describe template-based provisioning without SSH

02/07/2017

01:39 PM Foreman Bug #14160: VMware image-based provisioning: 'configSpec.bootOptions.bootOrder' parameter incorrect
As a side effect of this bug, the VMware sets the BIOS to something called "User Mode", which means we cannot change ...

09/16/2016

07:14 PM Foreman Feature #8523: default BMC interface username/password for hostgroup
This still isn't available with Foreman 1.11.
BMC & IPMI are generally used in larger environments, and adding the...

06/28/2016

06:10 PM Foreman Bug #13158: Error updating host name after removing primary interface flag
> I assume you were able to do that before 1.11 but not now, right?
No, we had the same problems with Foreman 1.9 ...

06/27/2016

08:23 PM Foreman Bug #13158: Error updating host name after removing primary interface flag
This is still happening with Foreman 1.11.3.
Here are some details:
1. Our hosts were created previous to Forem...

03/06/2015

09:10 PM Discovery Bug #9597: FK violation when trying to delete a discovered host after provision
This bug may also affect provisioning. I noticed that when I'm attempting to re-provision a server, it does not modif...

03/05/2015

06:32 PM Foreman Revision 20fdd6f9 (community-templates): Syntax improvements for PXElinux templates
Use uppercase for keywords; add whitespace & indenting to make the code
easier to read.
Problem:
The PXElinux templ...

03/02/2015

02:25 PM Discovery Bug #9597: FK violation when trying to delete a discovered host after provision
And I don't really know rake at all, but I did follow some debugging advice from an earlier ticket (Bug 1109258) and ...

Also available in: Atom