General

Profile

monte olvera

  • Registered on: 03/29/2011
  • Last connection: 08/06/2012

Issues

Activity

07/16/2012

12:08 PM Foreman Feature #1756 (Rejected): limit host provisioning to pxe configuration file creation
Is it possible to limit the host provision (build) process to only create the pxe configuration file (based on mac ad...

09/23/2011

08:31 AM Foreman Feature #996: add plugins support
this feature would really be nice as I would like to either 1) create a tab in Foreman which provides a link to a Ch...

09/06/2011

10:56 AM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
I restarted apache (foreman and puppet ran from passenger) several times as well as clearing browser cache and restar...
10:39 AM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
it's working as expected on the nightly release downloaded this morning (with the same database). Did something chan...

09/02/2011

09:14 AM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
any updates? Thanks.

09/01/2011

04:46 PM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
ah, 1 server reported good in the last 60 minutes! How do I find out which server it is? Is there something I can g...
04:10 PM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
reports like the ones created here?
/opt/puppet/var/reports/servername.domain.com/201109011957.yaml
If so, see atta...
03:01 PM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
see attached. All clients and the puppet/foreman master are running Puppet 2.7.1. I've also tested Puppet 2.7.3 on ...
12:54 PM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
ok, disregard the previous update. After restarting my browser I see the file did get uploaded, geez....
12:47 PM Foreman Bug #1139: "Good Host Reports in the last 60 minutes" is always 0% even though puppet is running correctly
the screen shot didn't get uploaded, here it is.

Also available in: Atom