Project

General

Profile

Bug #171

Error when adding parameters to a new "Host Group"

Added by Marcello de Sousa about 9 years ago. Updated about 9 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Low
Assignee:
Category:
Web Interface
Target version:
Difficulty:
Triaged:
No
Bugzilla link:
Pull request:
Team Backlog:
Fixed in Releases:
Found in Releases:

Description

Not a big deal but, when I create a new "Host Group" ("Puppet Group" menu item in the settings), if I immediatelly try to add parameters I get an error. Example:

2 errors prohibited this hostgroup from being saved
There were problems with the following fields:
    * Group parameters is invalid
    * Group parameters is invalid

Workaround: First create the group without any parameters and click CREATE. Then re-open it for editing and only then add/create the parameters.


Related issues

Is duplicate of Foreman - Refactor #200: Remove activescaffold from the puppet groups pageClosed2010-04-07

History

#1 Updated by Marcello de Sousa about 9 years ago

Btw, on the parameter field I see the following error:

1 error prohibited this groupparameter from being saved
There were problems with the following fields:
    * Hostgroup can't be blank

#2 Updated by Ohad Levy about 9 years ago

  • Target version deleted (0.1-4)

I know.

The whole edit page of hosts classes etc is undergoing a change now (in the NO_AS branch), this will also fix this issue.

#3 Updated by Ohad Levy about 9 years ago

  • Target version set to 0.1-5

#4 Updated by Paul Kelly about 9 years ago

  • Status changed from New to Ready For Testing
  • Assignee changed from Ohad Levy to Paul Kelly

A fix for this bug can be found on branch bug/171 on my github

#5 Updated by Ohad Levy about 9 years ago

  • Status changed from Ready For Testing to Closed

Also available in: Atom PDF