Project

General

Profile

Bug #20696

Content host search hides 'no-search-results` block

Added by Daniel Lobato Garcia almost 5 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Hosts
Target version:
Difficulty:
Triaged:
Bugzilla link:
Pull request:
Fixed in Releases:
Found in Releases:
Red Hat JIRA:

Description

Cloned from https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1482150

Description of problem:
When searching for katello entities, e.g Activation Keys, and no results found, UI shows empty table and message "Your search returned zero Activation Keys."

However, for content hosts entire table, including message, is hidden.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite 6.3 Snap 11:
  • satellite-6.3.0-16.0.beta.el7sat.noarch
  • katello-3.4.4-2.el7sat.noarch
  • foreman-1.15.3-1.el7sat.noarch

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. navigate to Content Hosts
2. Search using some invalid search criteria, e.g. `name=noname`
3. Check whether message 'Your search returned zero Content Hosts.` is displayed.

Actual results:
Message is hidden.

Expected results:
Message should be displayed.

History

#1 Updated by Eric Helms almost 5 years ago

  • Subject changed from Content host search hides 'no-search-results` block to Content host search hides 'no-search-results` block
  • Legacy Backlogs Release (now unused) set to 250

#2 Updated by Andrew Kofink almost 5 years ago

  • Assignee set to Dan Seethaler

#3 Updated by Dan Seethaler almost 5 years ago

  • Status changed from New to Resolved

This bug has been resolved in Katello 3.4.5

Also available in: Atom PDF